Buraya istediğinizi yazabilirsiniz.

HOŞ GELDİNİZ!

Eğer rekabetin ve adrenalin dolu bir oyun deneyiminin peşindeyseniz, bu PvP Forumu tam size göre. Hemen kaydolun, topluluğun bir parçası olun ve yeteneklerinizi göstermek için en iyi pvp serverinde savaşa katılın!

[HSACSX] - Geliştiriyorum | Ücretli İşleriniz Yapılır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iERMAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iERMAN

Kayıtlı Üye
0
Merhabalar amatör olarak
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
server fileslerini geliştirmeye başladım ve yaptıklarımı burada bir yazı ile anıtlaştırmak istedim. Amatör olarak geliştirdiğimi söylemeliyim sizlerde yorumlarınızı ona göre yaparsanız sevinirim.
Bütün düzenlemeleri can yoldaşım ÖZKAN ile birlikte oluşturduğumuz Ravionko.COM sunucusunda görebilirsiniz.
Sunucumuzun discord adresinden bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Lütfen sunucumuzun genel chatine birşey yazmayınız , diğer oyuncuların rahatsız olmasını istemiyoruz.

[Geliştirmeler & Güncellemeler ] - Görseller için -
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
sunucumuzun forumunu ziyaret edebilirsiniz. ÖZKAN kardeşim el emeği göz bebeği burada paylaşımlarını yapıyor.

Game Server Konsol
Bu güncelleme ile birlikte ekranda bulunan karmaşık komutlar tablolar yüklendikten sonra temizlenir Üzerine tıklı bir şekilde kalsa bile game servera bir komut geldiğinde ekran kilitlenmez Konsol kendini otomatik olarak günceller Böylece oto komut ve diğer sistemler stabil şekilde çalışır.

AUTO_COMMAND
AUTO_COMMAND tablosu game server entegrasyonu daha stabil hale getirildi Tüm komutları sorunsuz bir şekilde uygular Dakika ve saat uyumu sağlandı.

CollectionRace Event
Event otomatik olarak başlatıldığında her iki ırktan ve 4 jobtan 10ar adet PK botu otomatik olarak oyuna dahil olur Event bittikten sonra botlar otomatik olarak oyundan çıkar.

PK Bot ve Anti Afk
PK botları kendi aralarında 5er kişilik partiler oluşturur Parti başkanına add şeklinde pm attığınızda otomatik olarak partiye alınırsınız Party chatten 44 yazıldığında mage botu tüm partiyi yanına çeker 1 dakikadan uzun süre hareketsiz kalındığında parti başkanı sizi otomatik olarak partiden atar.

Windows System Update Time
Anti cheat sistemi iyileştirildi Artık windows time yerine geliştirilen kronometre sistemi kullanılır Servera gönderilen paketler bu sistem üzerinden kontrol edilir.

Kral ve Job Birincileri
Kral ve job birincilerine özel heykeller ve tahtlar bu versiyona entegre edildi Krallar auto_command üzerinden istenilen gün otomatik olarak seçilebilir Job birincileri ve botlar anlık olarak güncellenebilir Server kapatmaya gerek yoktur Kral tahtları ve job birinci heykelleri maradonda istenilen kordinatta sergilenebilir SQL üzerinden tam yönetim sağlandı.

Oyun İçi Kum Saati
Eventler dağınık olduğu için yanlış zaman gösterme sorunu giderildi Sistem üzerinden eventler ayarlandıktan sonra SQL tablosuna event ismi ve saati girildiğinde kum saati oyunculara doğru gün ve saatte doğru bilgiyi verir.

Launcher ve Discord Oynuyor
Stabil launcher kullanıldı Discord oynuyor sistemi aktiftir Daha kapsamlı bir güncelleme ile geliştirilebilir Launcher kısmına duyurular bölümü eklendi İstenilen html dosya yolu bu ekranda gösterilebilir Discord api ve duyuru yolları için launcher ini dosyası oluşturuldu SRC tekrar derlenmeden buradan yönetilebilir.

"Adaletin ışığında, hainler kararacak!"
  • Geri